Toimitusehdot

Toimitusehdot

 

Toimitusehdot

Toimitamme tilauksia ainoastaan Suomeen. Alle 18-vuotiaiden tilaajien pitää saada tilaukselleen huoltajan suostumus. Rahdinkuljettajana toimii Matkahuolto ja valittavissa on useita heidän kuljetustuotteitaan. 

Toimitustavoissa pidätämme oikeuden muuttaa toimitusmuotoa, mikäli valittu toimitustapa ei sovellu tilattavalle tuotteelle. Esimerkiksi pienet noutopisteet eivät käsittele painavia kuljetuksia.

Toimipisteemme Kaarinassa toimii ainoastaan ennakkotilausten noutopisteenä. 


Toimitustavat ja kulut (Rahtihinnat verollisia)

Matkahuolto Kotijakelu
kotijakelu 8,90 €

Matkahuolto Pikapaketti
pikapaketti 12,99 €

Matkahuolto Jakopaketti
jakopaketti 8,90 €

Matkahuolto Lähi-paketti, eli nouto noutopisteestä.
Lähi-paketti 7,99 €

Matkahuolto Bussipaketti, eli nouto Matkahuollosta
bussipaketti 6,90 €

Isot lähetykset toimitamme sopivimmalla toimitustavalla sen perusteella, mikä toimii valittuun kohteeseen parhaiten.

Nouto Kaarinasta 
Nouto: Kaarina, Asessorinkatu 13, arkisin 8 - 16
0 € 

Huom! 
Nouto vain verkkokaupassa tehdyille ennakkotilauksille.
Ei myymälätoimintaa.


Toimitusaika
Suurin osa tuotteistamme on varastotuotteita ja osa tilaustuotteita. Varastotuotteet voidaan parhaassa tapauksessa saada jo seuraavan päivän toimituksiin tai noutovalmiiksi. Toimitustavoista nopein on Matkahuollon Pikapaketti, jolloin tuotteet ovat noudettavissa seuraavana päivänä kello 9 mennessä. 

Maksutavat 
Maksuvaluuttana verkkokaupassa on euro. Hinnat on ilmoitettu verollisina (sis alv). 


Maksutavat kuluttajille
Maksut hoidetaan luotettavan ja turvallisen Maksuturvan kautta. Kaikki maksutavat ovat valmiina käytössä myös kirjautumattomalle asiakkaalle. Ostosten maksu tapahtuu tuotteiden valinnan ja toimitustietojen syöttämisen jälkeen. Valittuasi oikean maksutavan sinut siirretään valitsemasi palvelun sivulle maksun

suorittamista varten. Voit lukea lisää Maksuturvasta tästä. 

 


Maksuturva Group Oy on Finanssivalvonnan alaisuudessa toimiva kotimainen maksulaitos ja maksupalveluntarjoaja. Tämä tarkoittaa sitä, että Maksuturva vastaanottaa maksunne ja palauttaa sen meille.

Kaikki tiedonsiirto on salattua, joten Maksuturvaa käyttäessäsi voit olla varma palvelun turvallisuudesta.
Palvelun käyttö on kuluttajalle maksutonta
Maksuturvan kautta tarjottavat maksutavat lähes kaikki suomalaiset pankit, useimmat maksukortit, PayPal ja MobilePay. Kuluttaja-asiakkaat saavat maksuaikaa käyttöön valitsemalla maksutavaksi Maksuturva Lasku tai Maksuturva Erämaksu. Maksuturvan laskutusvaihtoehdon valittuasi voi kestää tilauksen tekemisen jälkeen noin 17 pankkipäivää, kunnes saat laskun kotiisi. Laskua voit kysellä Maksuturvan asiakaspalvelusta: (09) 4241 7040 (arkisin 9:00 - 17:00 ) asiakaspalvelu@maksuturva.fi.Tuotepalautukset
Tällaisissa tapauksissa voidaan tavara ottaa takaisin ainoastaan sillä edellytyksellä, että se on käyttämätön ja avaamattomana alkuperäisessä pakkauksessa. Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus.